header för bokning

recessioner

Namn –

Betyg: 5 av 5.

Recension

Namn-

Betyg: 5 av 5.

Recension

Namn-

Betyg: 5 av 5.

Recension

Bokning

Gör din fest, ditt bröllop eller ditt företagsevent oförglömligt – anlita Elnaz för en elegant och medryckande dansföreställning.

Elnaz är tillgänglig för bokning av både föreställningar och undervisning i ett flertal dansstilar. Genom åren har hon gästat både stora och små scener som exempelvis Wisbymaskeraden (2011, 2012), Berns, Grand Hôtel och Arabian Nights (Nalen). Hon har även uppträtt internationellt i länder såsom Egypten, Spanien, Serbien, Finland och Tyskland. Som artist är Elnaz uppskattat för hennes förmåga att fånga sin publik och för att förmedla känsla.


Föreställning

Välj mellan olika stilar och program. Föreställningens innehåll och musik anpassas efter dina önskemål. Nedan listas två av de vanligaste programmen. För andra önskemål är du välkommen att kontakta Elnaz.

Mini-föreställning, 10 minuter:
Denna föreställning består av ett set på två till tre låtar och lämpar sig särskilt för en liten scen. Föreställningen kan bestå av antingen orientalisk dans eller Fusion Belly Dance.

Klassisk föreställning, 2×10 minuter:
Denna föreställning består av två set och inkluderar ett dräktbyte. Pausen mellan de två seten får maximalt vara på 30 minuter. Denna föreställning kan bestå av flera stilar, exempelvis orientalisk dans och Fusion Belly Dance.


​Frånpris: 2000 kr (resekostnader är ej inkluderade)​

Workshop

Att lära sig magdans kan vara ett roligt inslag på exempelvis företagseventet eller möhippan.

En typisk lektion består av: uppvärmning, teknikträning för axlar, bröstkorg och höfter, en kortare stegkombination och avslutas med stretch.

Välj bland följande stilar:

  • Orientalisk dans/magdans
  • Fusion Belly Dance
  • Fat Chance Belly Dance Style®

​Frånpris: 1500 kr (lokalkostnader är ej inkluderade)


De angivna priserna gäller för bokningar inom Stockholm kommun. För bokningar utanför, vänligen kontakta Elnaz för prisuppgifter.
Studenter med giltig studentlegitimation erbjuds 10 % rabatt på föreställningar och privatlektioner.
Du är välkommen att kontakta Elnaz om du är intresserad av ett upplägg som skiljer sig från de angivna programmen.
Vänligen läs bokningsvillkoren innan du skickar in din förfrågan.
För att skicka en förfrågan, vänligen använd det hänvisade bokningsformuläret.

Varukorg