Bokning

Gör din fest, ditt bröllop eller ditt företagsevent oförglömligt – anlita Elnaz för en elegant och medryckande dansföreställning.

Elnaz är tillgänglig för bokning av både föreställningar och undervisning i ett flertal dansstilar. Genom åren har hon gästat både stora och små scener som exempelvis Wisbymaskeraden (2011, 2012), Berns, Grand Hôtel och Nalen. Hon har även uppträtt internationellt i länder såsom Egypten, Spanien, Serbien, Finland och Tyskland. Som artist är Elnaz uppskattat för hennes förmåga att fånga sin publik och för att förmedla känsla.

Se fullständig prislista här.

Föreställning

Välj mellan olika stilar och program. Föreställningens innehåll och musik anpassas efter dina önskemål. Nedan listas två av de vanligaste programmen. För andra önskemål är du välkommen att kontakta Elnaz.

Miniföreställning, 10 – 15 minuter
Denna föreställning består av en akt på två till tre låtar och lämpar sig särskilt för en liten scen.

Klassisk föreställning, 2 x 10 minuter
Denna föreställning består av två akter och inkluderar ett dräktbyte. Pausen mellan de två seten får maximalt vara på 30 minuter. Denna föreställning kan bestå av flera olika stilar, exempelvis orientalisk dans och Fusion Belly Dance.

Galaföreställning, 2 x 20 minuter
Denna föreställning består av två set och inkluderar ett dräktbyte. Pausen mellan de två seten får maximalt vara på 60 minuter. Denna föreställning kan bestå av flera stilar, exempelvis orientalisk dans och Fusion Belly Dance och passar med fördel stora scener och evenemang såsom bröllop.

Från pris: 2200 kr

Workshop

Att lära sig magdans kan vara ett roligt inslag på exempelvis möhippan eller företagseventet!

En typisk lektion består av: uppvärmning, teknikträning för axlar, bröstkorg och höfter, en kortare stegkombination och avslutas med stretch. Det finns även möjlighet att lära sig en kortare koreografi – perfekt om man vill visa upp i efterhand på exempelvis bröllopet. Lektionen är antingen 60 eller 90 minuter lång.

Välj bland följande stilar:

  • Orientalisk dans/magdans
  • Fusion Belly Dance
  • Fat Chance Belly Dance Style®

Från pris: 1500 kr (lokalkostnader är ej inkluderade)

Läs Elnaz bokningsvillkor innan du skickar din förfrågan.

Elnaz förgyllde mitt 60-årsfirande med orientalisk dans av världsklass! Hon är inte bara fantastiskt skicklig med outstanding teknik utan är också magiskt musikalisk och blir på något vis ett med musiken, något utöver det vanliga. Tack bästaste finaste Elnaz!!!
Åsa
2022-09-22
Vi fick ett fantastiskt och underhållande uppträdande av Elnaz på vårt bröllop. Otroligt proffsigt framträdande utifrån våra önskemål. Det blev en höjdpunkt under kvällen.
Cecilia
2022-09-05
Varukorg
Rulla till toppen